Tisztelettel üdvözlöm, üdvözöllek az oldalon.

Krajnyák Csaba vagyok, középiskolás korom óta kísérem figyelemmel a Forma-1 futamait.

Eleinte, mint szinte minden srác, a focival és az F1-gyel keltem és feküdtem. Az idő múlásával a Forma-1 komolyabban kezdett érdekelni, azon belül is a Ferrari. 1999-ben a főnököm Prágába küldött, ahol a fő utcán „találkoztam” egy az akkori jellegzetes logokkal és Michael Schumacher nevével ellátott inggel. Nagyon szerettem volna megvenni, osztottam-szoroztam, de, sajnos, nem tudtam. Az anyagi körülményeim nem engedték. Voltak fontosabb dolgok. Mivel akkor, ott fiatal srácként le kellett mondanom róla, megfogadtam, hogy ha majd megengedhetem magamnak, hogy vegyek egy Ferraris felsőt, mindenféleképpen veszek.

  1. májusában teljesült a kívánságom. Vásároltam egy nagyszerű felsőt, amit akkor nagyon sokan megnéztek, hiszen nem volt még elterjedt Magyarországon. Piros Ferraris sok logóval…jó érzés volt hordani. Szép lassan lett egy másik, majd egy harmadik Ferraris felsőm, végül ez lett a hobbim. Sokan bíráltak, lenéztek, kritizálták, de egy szűk társaság biztatott, és díjazta az elhivatottságomat. Az ő támogatásuknak köszönhetően ezután a kritika is engem szolgált. Csak még elhivatottabb lettem tőle. Ebből is látszik ugyanis, hogy valami egyedi, különleges dolog az, amit én és a családom próbál képviselni. Gyűjteményem jelenleg 300 darabból áll, amit folyamatosan igyekszem bővíteni.

Főbb támogatóim a feleségem, Andika, a gyermekeim, Csaba és Lili, a barátaim és szimpatizáns ismerőseim, akikre nagyon büszke vagyok.

Köszönöm a figyelmet, remélem, egyszer lesz alkalmam megmutatni neked, nektek, önnek, önöknek a gyűjteményem.

Tisztelettel,
Krajnyák Csaba

#TotemsOfCsabesz

The largest Hungarian personal collection 2015,16,17,18,19,20,21,22.